Whatsapp Truth and Dare Games [Couples, Friends, Lovers]

Did you ever play games on WhatsApp? Wondering whether WhatsApp has started enabling its users to play games on this platform? It’s true! One can play excellent WhatsApp Dare Games on this popular messaging platform. Most of the people often receive different shared messages from their friends or colleagues on group conversations or individual chats. We usually play some interesting games in the real life like Truth or Dare game.

These days, people have started playing the same on WhatsApp with their best buddies. The game turns out more interesting when the truth or dare questions are related to your personal lives. Most of the people in the current society have become completely involved in their own business like their profession, family, kids, etc. The maximum number of people are not showing their interest in playing real games with their loving ones.

As most of them have enhanced utmost attachment with their gadgets, we have come up with the best games that you can play on WhatsApp. You might have doubt that what kind of questions one can ask you about your personal lives in this game. There is nothing repellent for other people like this is just a game. It’s just a game and what are you waiting for? Just scroll down and look forward to the most interesting WhatsApp Dare Games, Truth questions, messages along with the answers. Have a look at the huge compilation here!

best whatsapp truth and dare games

WhatsApp Dare Games for Crush

I. Dare: Choose any number between 1 to 25 and I will send you your dare.

Here’s the Answer!

  1. Write your crush name in your status.
  2. Will you kill anyone if you get permission? If yes, Who is that person?
  3. Be my GF/BF for one day.
  4. The quality you like the most in yourself?
  5. The quality you’d like to change in yourself?
  6. What do you like in me?
  7. What’s the thing you don’t like in me?
  8. On your interest, the person you like to marry.
  9. Send me your cutest picture.
  10. Describe me in one word.
  11. The most important person in your life?
  12. My contact name on your phone.
  13. The nickname you want to give me?
  14. Things you like most in me?
  15. The color that suits me?
  16. Relation status you want to be with me? (No cheating)
  17. The thing you like most about my character?
  18. The thing you hate in my attitude?
  19. Which type of dresses suits me most?
  20. Dedicate a song to our relationship?
  21. Rate my WhatsApp profile picture out of 100?
  22. The first thing you notice in a person when you meet them the first time.
  23. Your Best Friend.
  24. What is your opinion on me?
  25. What is your crazy dream?

II. Dare: Select any lucky  Number and I will send you Dare for your selected. Remember you can’t back out if you choose to play this dare.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Check the Answer:

1 Be My One Day BF/GF.

2 Make my photo your WhatsApp DP.

3 What do you like the most in me?

4 What kind of relationship do you expect from me?

5 Rate me in looks from 1 to 10.

6 Kiss me…

7 Propose me.

8 Tell me your relationship status-Single or Committed.

9 What qualities do you search for your life partner?

10 Tell me your girlfriend/boyfriend name.

III. Dare: I am back with amazing new WhatsApp Dare game, Just choose a number from 1 to 20

#1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #12, #13, #14, #15, #16, #17, #18, #19, #20 ?

Answer:

  1. Make my name as your status saying that you want to marry me.
  2. Say I love you personally
  3. Propose me in sexiest style
  4. Record your voice ‘I can’t leave without you… and send
  5. You are Lucky, nothing to perform
  6. Have you ever kissed your opposite-sex partner
  7. How you feel when someone stared at you
  8. Who was your first crush
  9. Did you feel Hot and naughty yesterday
  10. What you had done exactly before sleeping yesterday
  11. On which day of this week you want to date me
  12. Why you miss me so much
  13. Again you’re lucky, just enjoy by forwarding this to others
  14. What you feel when you watch any romantic scenes in movies
  15. How do you feel, when there is a vulgar scene start playing in the movie sitting with your family.
  16. Tell me what you wear today as a night dress
  17. When you get hot sometimes, what you do?
  18. How much you like to watch romantic and kissing scenes?
  19. Say I want to kiss you now
  20. Record three minutes clip, saying something about me and send me.

WhatsApp Dare Games for Friends

Dare: Fill it up 😇

  • How we met:
  • My name on your phone:
  • Who I am to you:
  • One word that describes me:
  • What you dislike about me:
  • First impression:
  • Current impression:
  • Do you trust me:

Send it to your friends and get amazing replies but reply me first 😬😋 I will put on my story

Here’s the Answer:

If the above-given questions are sent by your friends then, you can send the reply as follows:

  • Ek Manhoos din tha, tu Gaanja phoonk Rha Tha
  • Chutya
  • Chutya
  • Chutya
  • Ki Tu Bhut Chutyapanti Karte Rhta Hai
  • Dekhte Hi samjh gya tha bhut bada waala Chutya hai
  • Abhi Bhi chutya hi hai (Bilkul Nhi Badle)
  • EK Dam Nhi😋

WhatsApp Dare Games for Lovers [Pick a Color]

Dare: Select any of your favorite colors from options below and you have to perform according to color’s condition which I will send later.

Black
Grey
Green
Red
Yellow
White
Purple
Blue

Know the Answer:

Black – Make your partner pic to your’s DP (display picture).

Grey – Ask a neighbor for a roll of toilet paper.

Green – Tell your deepest secret to your partner.

Red – Delete your partner no. from your phone.

Yellow – Don’t talk to your partner for 1 day.

White – Drink 1 bottle of soda in 10 seconds.

Purple – Read the last WhatsApp message from your partner loudly.

Blue – Call your Mom and introduce her to your partner.


WhatsApp Dare Games for Couples

One can be naughty with their friends and some other people in their families. If you want to be naughty than usual then, just try out sending these interesting WhatsApp Dare Games that are intended for the couples listed out below!

I. Dare: Choose any triple number from the list and I will show you, Who You Are. 😀 Reply Fast!!

000
111
222
333
444
555
666
777
888
999

Here’s the Answer:

000 True lover

111 Lovely & Caring

222 Silent killer

333 Handsome

444 Cheater

555 S3x Addict

666 Heart Breaker

777 Proud And Sweet

888 Lazy In Bed

999 Hard Worker

II. Dare: Choose any number From 1-10 Reply Fast 😀

Know the Answer:

1. Send a Selfie of yours in the toilet

2. Sing ur fav song or send it to me.

3. tell me which brand under-garments you wear 😉

4. Make my name as yours Whatsapp status saying that You want to marry me soon.

5. send me kisses in a video Clip.

6. Send me a voice clip saying dat “Baby paad Aa Rhi Hai”

7. click a pic Wearing Bra Only and send it to me.

8. Tell me who is your Favourite Actor and reason behind it

9. click your pic showing Legs and send it to me.

10. Keep my pic as Your Dp a status saying-“baby I love u more n more”…Oh yes, I love u!!!

III. Dare: Choose your lucky alphabet and I will give you some cool dares to perform-

#A, #B, #C, #D, #E, #F, #G, #H, #I, #J, #K, #L, #M, #N, #O, #P, #Q, #R, #S, #T, #U, #V, #W, #X, #Y, #Z

Choose and reply fast?

Answer:

#A What is the name of your first crush?
#B Treat me by taking to a movie!
#C Like and comment on all my pics on Facebook 😛
#D Tell me the name of your ex …
#E Rs.50 recharge on my Phone
#F Recharge net offer for me…
#G Give me a number of your boyfriend or girlfriend
#H Ask your partner to spend 1 full day with me
#I Write a WhatsApp status for me for next 24 hours!
#J What you like the most in me?
#K Rate me as a friend from 1 to 10 :p
#L Send a voice note saying that You love me.
#M Give me a treat
#N write my name with heart emoticon in your status
#O Ignore me 😮
#P Tell me a secret about you :p
#Q delete my number :/
#R Make my picture your DP for 1 day
#S send a pic of your legs
#T who am I for You.
#U Take a picture of yourself & send it to me now
#V Don’t talk to me for 1 day (Haw!)
#W what are your feelings about me?
#X Tell me something you always wanted to say but you couldn’t…
#Y How do you want me to be?
#Z How do you describe me at least six line.


Funny WhatsApp Dare Quiz for Friends

Check the list of the most funniest WhatsApp quiz comprising of questions along with the answers here:

Q1. What will happen, if Money starts growing on trees?

Answer: Simple, girls will start dating Monkeys.

Q2. How can you lift an elephant with one hand?

Answer: It is not a problem since you will never find an elephant with one hand.

Q3. Where was the First Potato found?

Answer: In the ground.

Q4. A is the father of B. But B is not the son of A. How’s that possible?

Answer: B is the daughter.

Q5. What comes down but never goes up?

Answer: Rain

Q6. What two words, when combined hold the most letters?

Answer: Post Office.

Q7. What is the easiest way to get to a Heaven quickly?

Answer: Just stand in front of a fast-moving train.

Q8. How can a man go eight days without sleep?

Answer: No problem, He sleeps at night.

Q9. Which is the most Shocking city in the world?

Answer: Electricity

Q10. How many sides does a circle have?

Answer: Two. An inside and an outside.

Dare: Check if there is any miskate in this….

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50

Answer:

Great!! Go up and check!! Lol :-p

The spelling of Mistake is wrong!!

Dare: Choose one of your favorite colors from below and I will dare you. Remember, you need to perform the task given task. Otherwise, Take a breath and think again before participating.

  • Yellow
  • Blue
  • Green’
  • Orange
  • Purple
  • Red
  • White

Answer:

Yellow – Ask your neighbor for a roll of toilet paper

Blue – Delete your Partner’s Number from your phone

Green – Don’t Talk to your partner for 24 hours.

Orange – Tell your partner name to your mom.

Purple – Drink 1 Glass Water within 10 seconds.

Red – Read the last message from your partner loudly.

White – Use your partner’s photo on your WhatsApp story.


Best WhatsApp Dare Games for Friends

Dare I: Choose any of your Lucky number from below.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Answer:

1 – Do Rs. 50 Recharge in my phone!!

2 – Call me and sing a song for me!!

3 – Do you have a crush on any of your friend’s boyfriend/girlfriend?

4 – What you like the most in me?

5 – Tell me the name of your first GF/BF?

6 – Write a WhatsApp status saying “I Love Dhinchak Pooja” for next 24 hours!!

7 – Rate me as a friend from 1 to 9!!

8 – With whom you did your first kiss?

9 – Rate my Look from 1 to 99!!

10 – Tell me your Relationship status from – Single, Committed, Complicated, Engaged or Married!!

Dare II: Choose any one number from 1 to 10.

Answer:

Send me your cutest picture.
Rs 500 recharge to my mobile number.
Dance on any song and send me that video.
What would you want our relationship to be?
Send me a voice note saying you love me.
Take a picture of yourself & send it to me now.
Send me the photo that shows the least clothes on you.
Send me a picture of what you’re doing now.
What am I to you?
What’s your deepest secret?


WhatsApp Dare Questions for BF/GF

If you are in a relationship with anyone then, you can play this WhatsApp dare game. If you are a boyfriend or a girlfriend, you can just send this to the other person and find it funny. This would definitely become an interesting topic to chat with your gf or bf on WhatsApp. Just like the WhatsApp status, we can play a dare game on this platform asking your friends to place a dare WhatsApp Profile Picture showing to everyone.

Dare: Who Am I for You? Select one answer from the list and I’ll tell you.

Chocolate…
Burger…
Pizza…
Sweets…
Pain Killer…
Cigarette…
Drugs…

Here’s the Answer:

Chocolate = Love me.
Pizza = Good Friends.
Burger = Time Pass.
Sweet = Best Friends.
Pain Killer = You Need Me.
Cigarette = Addict to Me.
Drugs = You Can’t Live Without Me.

Dare II: Just ask them to select an alphabet from A-Z and the according to selected alphabet tell them to set their Whatsapp status!!

A-I’m pregnant
B-ready to accept ur proposal
C-I’m in love with my friend’s lover
D-I am ugly
E-guess I forgot my heart with u, plz return it..I’m dying
F-my main hobby is eating
G-In a secret place with my love don’t disturb
H-i wish to be a in my next life
I-I like to put makeup
J- Do not speak to me ever again
K-I’m mental
L- Hate u all
M-I’m sexy
N-heartbroken
O-I’m a cheater
P-play boy/girl
Q-I’d like to u drink ur blood
R-in love
S-Bhaiso se nafrat
T-missing my ex-lover
U-my bf/gf is in love with my best friend…
V-missing u
W-don’t message me
X-I’m getting married next year
Y-baby doll mai sona di
Z-I’m a Roudy

No cheating ❌

Go change your WhatsApp Status… Let’s see who all are brave enough!


WhatsApp Confession Dare Questions

Confession WhatsApp dare 1 to 20: choose any number and between 1 to 20 and I will send my guess about your confession, fast?

1. a long smooch
2. ice cream party
3. as a friend with benefits
4. true and best friendship
5. a movie together
6. slow dance with me
7. long drive
8. one song for me
9. date me
10. rain dance together
11. wanna make passionate love
12. I wanna be your GF/BF
13. a big tight hug
14. one share
15. will u marry me
16. want u back in life
17. chilling together
18. gift
19. a prank along with me
20. another chance


WhatsApp Emoji Dare Messages [Choose Smiley]

Just select any of the smileys provided below and get ready for the dare!

😘 😚 😍 😙 😜 😝 😄 😀 😊 😉 😳 😭 ☺  😣  😂  😥 😰 😅

Answer:

  • 😘 – Tell me something about your personal life.
  • 😚 – Give me Cadbury silk when u meet me.
  • 😍 – Write my name on your status for 6 hours.
  • 😙 – Tell me whom you kissed first in your life
  • 😜 – Send me your crush picture.
  • 😄 – Send me your funniest picture.
  • 😀 – What do you feel about me?
  • 😊 – Do my recharge of 198/-
  • 😉- Hug me tight when you will meet me.
  • 😭- Describe me in 3 lines.
  • ☺ – Tell me ur deepest secret.
  • 😣 – Tell me honestly whom do you love?
  • 😂 – Propose me right now.
  • 😰 – : send me a video of yours by saying anything.

WhatsApp Dare with Slam Book for Friends

Dare: Send this Interesting WhatsApp Dare Questions List to your friend and ask him to reply all the given 10 questions in 2 minutes.

1. The quality you like the most in yourself?

2. If you have permission to Kiss any girl from your class, which Girl you select to Kiss?

3. What is your crazy dream?

4. Your first Crush name?

5. The quality you’d like the most in me?

6. What do you hate in me?

7. The thing you want to be changed in me?

8. On your interest, the person you like to marry.

9. Your Best Friend.

10. What is your opinion on me?


Interesting WhatsApp Puzzle Games

Dare: These 10 things, most people see daily in their life. Rearrange the spellings and answer.

1.Hsaptawp

2.Cbeofoka

3.Gelincafin

4.Cemrsenlboei

5.Rlrgsmaorsi

6.Edtbhees

7.Kwlaoclcl

8.Hgulisnt

9. Mrriro

10. obok

Check the Answers:

1. Whatsapp

2. Facebook

3. Ceiling Fan

4. Mobile screen

5. Mirror Glass

6. Bedsheet

7. Wall Clock

8. Sunlight

9. Mirror

10. Book


WhatsApp Dare Quiz – Best Mind Games

You have to Solve below given WhatsApp Quiz in 5 minutes.

For Instance:

  • Question: 26 L of the A
  • Answer: 26 Letters of the Alphabet
  • Now, it’s your turn. Solve below given 10 Quiz as fast as you can.

Dare:

7 D of the W
24 H in a D
18 H on a G C
7 W of the W
6 B in a O
52 C in a P
206 B in a B
5 F on a H
64 S on CB
12 S of the Z

Know the Answer Here:

1) 7 Days of the Week
2) 24 Hours in a Day
3) 18 Holes on a Golf Course
4) 7 Wonders of the World
5) 6 Balls in an Over
6) 52 Cards in Pack
7) 206 Bones in Body
8) 5 Fingers of Hand
9) 64 Squares of Chess Board
10) 12 Signs of Zodiac


WhatsApp Truth & Dare Questions for Teenagers
  • What is the most embarrassing thing that has ever happened to you?
  • What is the worst thing you’ve ever woken up to?
  • What is your biggest guilty pleasure you’ve tried to hide?
  • Have you ever kissed somebody you’re not related to?
  • What was your first impression of when you met me for the first time?
  • Who is your best-looking teacher that you have ever had?
  • How old were you when you had your first kiss?
  • What is your darkest secret?
  • If you had to turn into any animal for the rest of your life, what would you choose?
  • Who is the worst friend you have ever had, why?
  • What is your deep, creepy heart’s desire?
  • How many boyfriends/girlfriends do you have?
  • Which celebrity do you hate the most?
  • What is the most awkward moment you’ve ever had on a date?
  • What’s your wildest fantasy?
  • If you could own your own business one day, what would it be?
  • What is your favorite kind of clothing?
  • Have you ever watched an adult film without your parents knowing?
  • If you were a billionaire, what would you spend your time doing?
  • Have you ever blamed something that you have done to one of your siblings?
  • Say me your weight?
  • Have you ever peed in a pool?
  • Who is the most annoying person you know?
  • What is the closest thing to a romantic encounter you’ve ever had?

Whatsapp Dare Games in Hindi

Dare I: Niche in 15 clues mein India ki cities ke Naam chupe hue hai, find out all of them and tell me the names of all cities.

🌙D🏠
❤li
⛓🆕
➡🚪
⚫🔫
🔥®🅰
💣💃🏻
🏛®U
🕌 🛏
🐷🌃
♦🐍®
🅿🍪N🅰
👂🏻💨rrr…
🌁🏔🗻🐍®
T🍪🐍®

Answer:

Chandigarh
Delhi
Chennai
Indore
Calcutta
Agra
Bombay
Bengaluru
Hyderabad
Surat
Itanagar
Patna
Kanpur
Srinagar
Tatanagar

Dare II:

whatsapp dare games in hindi

Answer:

Suryavansham
Aankhein
Agni Varsha
Kaante
Black
Waqt
Sarkaar
Babul
Buddha Hoga Tera Baap
Bhoothnath Uncle

Wrapping Up

This is an immense collection of the best WhatsApp Dare Messages, puzzle questions and answers to your friends, couples, crush and more. Hope you all had a lot of fun playing this interesting truth or dare game on the popular messaging platform. You can simply copy the most interesting dare game and challenge your friend or better half.

One can even share them with their beloved one. How did you enjoy playing these WhatsApp Dare Games 2018? Drop your experiences in the comments section. You can even share your ideas and much more exciting WhatsApp Dare Games through the comments space in this post. Enjoy playing these dare games with your buddies!!

Leave a Reply